Τροχαίο Ατύχημα

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος....

 • Καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος στο 210 90 99 999 στο 18189 ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 • Σε κάθε περίπτωση ειδοποιήστε τις Αρμόδιες Αρχές (Τροχαία) για καταγραφή του τροχαίου στο Δελτίο Τροχαίων Ατυχημάτων, ενώ σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, καλέστε άμεσα την Αστυνομική Αρχή (100) και τις Πρώτες Βοήθειες (166)!
 • Για περισσοτερες πληρoφορίες για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, Πατήστε Εδώ.
 • Εσείς που έχετε ασφαλίσει το όχημά σας στην Εθνική Ασφαλιστική έχετε τη δυνατότητα να το επισκευάσετε σε κάποιο από τα Συνεργαζόμενα Συνεργεία της εταιρίας στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και σύντομα σε όλη την Ελλάδα και να απολαύσετε μοναδικά οφέλη, όπως:
 1. Απευθείας καταβολή του ποσού αποζημίωσης για την επισκευή του αυτοκινήτου σας (εφόσον υπάρχει υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης από την Εθνική Ασφαλιστική).
 2. Παροχή Αυτοκινήτου εξυπηρέτησης σε εσάς που κάνετε χρήση των συνεργαζόμενων συνεργείων, για όλο το διάστημα που το όχημά σας είναι στο συνεργείο (σε περίπτωση που η επισκευή υπερβαίνει τις 2 εργάσιμες ημέρες).
 3. Γνήσια και καινούργια ανταλλακτικά για αυτοκίνητα μέχρι 5 ετών χωρίς καμία παρακράτηση παλαιότητας.
 4. Καμία παρακράτηση παλαιότητας ακόμη και για αυτοκίνητα άνω των 5 ετών, εφόσον επιλέξετε ένα από συνεργαζόμενα γενικά συνεργεία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
 5. Υπηρεσία door to door (ισχύει μόνο για τα γενικά συνεργεία): Με την προϋπόθεση ότι η εκτιμώμενη ζημιά είναι μεγαλύτερη των 600,00€, μπορεί να παραδώσετε και να παραλάβετε το όχημα σας, επισκευασμένο σε χώρο της επιλογής σας.
 6. Ειδικό ποσοστό έκπτωσης: Εφόσον επισκεφτείτε τα συνεργαζόμενα συνεργεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ απολαμβάνετε έκπτωση τόσο για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας όσο και για τυχόν μελλοντικές επισκευές, ακόμα και αν δεν εντάσσονται στην ασφαλιστική κάλυψη.
 7. Δωρεάν Τεχνικός έλεγχος 15 σημείων.
 8. Δωρεάν εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός του οχήματος σας μετά την επισκευή του και πριν τη παράδοσή του.
 9. Εξασφαλισμένη ποιότητα επισκευής, καθώς τα συνεργαζόμενα συνεργεία επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από την Εταιρία μας.
 10. Ταχύτητα επισκευής του οχήματος.
 11. Εκτίμηση της ζημιάς του αυτοκινήτου με το εγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύστημα από την Εταιρία μας, έτσι ώστε η επισκευή του οχήματος να γίνεται με εργοστασιακές προδιαγραφές.
 12. Συμφωνία μεταξύ συνεργείου και Εταιρίας σε όλες τις περιπτώσεις και πριν την επισκευή του οχήματος, γεγονός που θα εξαλείψει την πιθανότητα διαφωνίας μεταξύ της απαίτησής σας και του ποσού της αποζημίωσης που θα καταβάλλει η Εταιρία μας.

Σημειώστε πως η χρήση συνεργαζόμενου συνεργείου είναι δυνατή για όλα τα είδη ζημιών (Φιλικός Διακανονισμός, χρήση προαιρετικών κινδύνων) ακόμη και για ζημιές Τρίτων πελατών.

 • Για να δείτε τον πίνακα των Συνεργαζόμενων Συνεργείων με την Εθνική Ασφαλιστική και επιλέξτε αυτό που σας εξυπηρετεί για την επισκευή του οχήματός σας, Πατήστε Εδώ.

Σε περίπτωση βλάβης...

 • Καλέστε την ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ στο 210 90 99 999 στο 18189 ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Χρήσιμα Έντυπα: