Συχνές Ερωτήσεις

jQuery UI Accordion - Default functionality

Γιατί είναι αναγκαία η συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση

Το κόστος μιας αξιοπρεπούς νοσηλείας σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια είναι πολύ υψηλό. Ο συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η καλύτερη λύση στην αντιμετώπιση των υψηλών εξόδων περίθαλψης και παρέχει στον ασφαλισμένο την πολυπόθητη «αίσθηση της ασφάλειας». Η αύξηση του μέσου ορίου ηλικίας των Ελλήνων έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των προβλημάτων υγείας και επομένως την αύξηση των δαπανών για αγορά υπηρεσιών υγείας κυρίως στην τρίτη ηλικία.

Ποιά είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασφαλίσω την υγεία μου;

Όσο νωρίτερα επιλέξουμε να ασφαλίσουμε την υγεία μας, τόσο καλύτερα καθώς με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα υγείας χτυπούν συχνότερα την πόρτα μας. Σε περίπτωση που θελήσουμε να ασφαλιστούμε σε μεγάλη ηλικία, ίσως αυτό να μην μπορεί να γίνει ή να γίνει με όρους που δεν μας ικανοποιούν απόλυτα.

Γιατί να κάνω ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα; Μήπως είμαι πολύ νέος να σκεφτώ τωρα την σύνταξη μου;

Για να διατηρήσετε και να εξασφαλίσετε την ποιότητα της ζωής σας στην ηλικία που δε θα έχετε τη δυνατότητα να αγωνίζεστε για αυτό! Όταν σταματήσετε να εργάζεστε, ενώ θα έχετε ακόμα μπροστά σας πολλά χρόνια ζωής, τα έσοδά σας πιθανά να περιορίζονται μόνο στη σύνταξη, που θα’ναι μικρότερη από το εισόδημα που είχατε όταν εργαζόσασταν. Φροντίστε, λοιπόν, το μέλλον σας προσδιορίζοντας από σήμερα - σύμφωνα με τις δυνατότητές σας - την ηλικία και το ποσό που επιθυμείτε, για να απολαμβάνετε στο μέλλον όσα δικαιούστε! Με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο και μετά τη συνταξιοδότησή σας, με ευελιξία και προσιτό ασφάλιστρο Ένα Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να συμπληρώσετε το εισόδημά σας όταν συνταξιοδοτηθείτε και σε εσάς που πρόκειται να συνταξιοδοτηθείτε σύντομα. Γενικότερα, τα Συνταξιοδοτικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνονται σε όσους ανησυχούν έντονα για την κάλυψη των αναγκών τους όταν συνταξιοδοτηθούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποταμιεύουν σήμερα μεγάλα ποσά. Όσο αναβάλλετε να συνάψετε ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα σήμερα, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το κόστος του για εσάς μελλοντικά. Αντίθετα, όσο πιο νέος ξεκινήσετε, θα πληρώσετε λιγότερα χρήματα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερα κεφάλαια και υψηλότερη απόδοση.

Τι μου προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Η Εθνική Ασφαλιστική, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και τις ανησυχίες για το αύριο, σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις σε κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την κάλυψη των συνταξιοδοτικών του αναγκών. Μερικά μόνο από τα οφέλη που σας προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι τα εξής: α) διατήρηση ενός καλού βιοτικού επιπέδου ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε, β) εγγύηση με την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της Εθνικής Ασφαλιστικής, γ) ελευθερία στην επιλογή των παροχών του προγράμματός σας, δ) προσαρμογή του προγράμματος στις οικονομικές σας δυνατότητες, ε) εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων, στ) διατήρηση οικονομικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας κατά την τρίτη ηλικία και εκπλήρωση των ονείρων σας, ακριβώς όταν θα έχετε χρόνο να τα πραγματοποιήσετε.

Θέλω να ασφαλίσω την εξοχική μου κατοικία, μπορώ;

Ναι, μπορείτε με πλήθος καλύψεων εκτός κλοπής περιεχομένου. Εφόσον επιθυμείτε και την κάλυψη της κλοπής περιεχομένου (δηλαδή πακέτο Full Home D) θα πρέπει να ασφαλίζεται και η κύρια κατοικία σας στην Εθνική Ασφαλιστική. Σε αυτή την περίπτωση, θα εφαρμόζεται αύξηση στην απαλλαγή της κλοπής περιεχομένου.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ζημιάς;

Να αναγγείλετε τη ζημιά τηλεφωνικά στον αρμόδιο Τομέα Ζημιών της εταιρίας μας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου καλώντας το 18189 ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό ή να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ειδικά για πολυτελείς κατοικίες, εξασφαλίζοντάς με από όλους τους πιθανούς κινδύνους;

Ναι, η Εθνική Ασφαλιστική με το πρόγραμμα "Ασφάλιση Κατοικιών από κάθε Κίνδυνο" (κατά παντός κινδύνου), ασφαλίζει τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών τόσο ως προς την κατασκευαστική τους αξία όσο και ως προς το περιεχόμενο από όλες τις πιθανές και τυχαίες ζημιές.

Γιατί να επιλέξω την Εθνική Ασφαλιστική για την ασφάλιση του αυτοκινήτου μου;

Προσφέρει Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης προσαρμοσμένα απόλυτα στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.

Εφαρμόζει Παραμετρικό Σύστημα Τιμολόγησης βάσει χαρακτηριστικών του οχήματος και του οδηγού εξασφαλίζοντας δικαιότερα ασφάλιστρα.

Παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες κατά ISO 9001. Αποζημιώνει γρήγορα, απλά και με συνέπεια.

Προσφέρει Νέες Πρωτοποριακές καλύψεις και παροχές για τον οδηγό και το αυτοκίνητο του (π.χ. εγγύηση ασφαλίστρου, αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής, ζημιές κλεμμένου οχήματος, κάλυψη του οδηγού από ατύχημα).

Σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε περαιτέρω το κόστος ασφάλισης με προνομιακές εκπτώσεις.

Στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου οχήματος στην Εθνική Ασφαλιστική, έχετε στη διάθεσή σας εντελώς δωρεάν προνομιακές καλύψεις Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Να τηλεφωνήσετε στο 18189 (επιλογή 1.1) ή στο 210 9099999 στην υπηρεσία "Φροντίδα Τροχαίου Ατυχήματος” της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, προκειμένου να έρθει στον τόπο του ατυχήματος ειδικός συνεργάτης.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα συνεργαζόμενα συνεργεία με την Εταιρία μας και να επισκευάσετε άμεσα, οικονομικά και ξέγνοιαστα το αυτοκίνητό σας, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής;

Θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε την κλοπή στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και να λάβετε βεβαίωση για τη δήλωση σας.

Να επισκεφτείτε άμεσα οποιοδήποτε υποκατάστημα και να κάνετε την αναγγελία της κλοπής.

Να προσκομίσετε τα δικαιολογητικά που θα σας ζητηθούν, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Μετά το πέρας των 90 ημερών, να προσκομίσετε στην εταιρία βεβαίωση μη ανεύρεσης του αυτοκινήτου σας και πληρεξούσιο κυριότητας.