Νοσηλεία & έξοδα υγείας

Όλοι όσοι διαθέτετε πρόγραμμα ασφάλισης Ζωής ή Υγείας (ατομικό ή ομαδικό, εκτός του προγράμματος «Προνομιακή Προστασία») στην Εθνική Ασφαλιστική, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας ως εξής:

Μόνο με μια κλήση στο Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο 18189 ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, μπορείτε...

  • να επικοινωνήσετε άμεσα με ιατρούς για συμβουλές.
  • να κλείσετε ραντεβού για εξετάσεις με το Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων.
  • να πληροφορηθείτε για τα Συμβεβλημένα και Εφημερεύοντα Νοσοκομεία και Φαρμακεία.
  • να ενημερώνεστε ανάλογα με το συμβόλαιο Ζωής που διαθέτετε, για τους γιατρούς του Δικτύου στην περιοχής σας, όπως επίσης και να κλείνετε ραντεβού με τον γιατρό στο ιατρείο του ή σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο σπίτι, με προνομιακές τιμές.

Πραγματοποιείτε Διαγνωστικές εξετάσεις (βάσει του παραπεμπτικού του γιατρού σας) σε κάποιο από τα Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές.

Επιλέγετε, σε περίπτωση που χρειάζεστε νοσηλεία, κάποιο από τα σύγχρονα Συνεργαζόμενα ή Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.

Απολαμβάνετε προνόμια:

  • Δευτεροβάθμιας περίθαλψης που προκύπτουν από τις συνεργασίες της Εθνικής με τους Ομίλους της Ευρωκλινικής, Ιατρικού Αθηνών, του Υγεία και του Ιασώτις Βιοκλινικές και με τα Νοσοκομεία Metropolitan, Πειραϊκό Θεραπευτήριο και Νοσοκομείο Mediterraneo (ισχύει μόνο για ατομικά συμβόλαια) και πρωτοβάθμιας περίθαλψης που προκύπτουν από τη συνεργασία με τον Όμιλο Affidea για τα Ατομικά και τον Όμιλο Βιοιατρικής για τα Ομαδικά.

Ενώ, όλοι όσοι διαθέτετε το νέο πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας «Προνομιακή Προστασία», μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιπλέον υπηρεσίες υγείας που προκύπτουν από την αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους και ενημερωθείτε για...

Τι κάνω σε περίπτωση νοσηλείας;

Σε περίπτωση νοσηλείας σε Νοσοκομείο (Συμβεβλημένο/Συνεργαζόμενο ή μη) ακολουθήστε τα απλά βήματα που περιγράφονται στις παρακάτω διαδικασίες:

Τι κάνω όταν χρειάζομαι διαγνωστικές εξετάσεις;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε διαγνωστικές εξετάσεις ακολουθήστε τα απλά βήματα που περιγράφονται στην παρακάτω διαδικασία:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα κάντε κλικ εδώ