Ποιοι είμαστε

Βιογραφικό


Παϊκόπουλος Θεόδωρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Η επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο τον ασφαλειών ξεκίνησε το 2003 ως συνεργάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ παράλληλα σπούδασε στη σχολή διοίκησης και οικονομίας του Ατει Πειραιά.  Είναι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός σύμβουλος από την Τράπεζα της Ελλάδος και έχει παρακολουθήσει με επιτυχία σεμινάρια της LIMRA. Το 2015 προήχθει σε Διακεκριμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο βάσει των αξιολογήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ το 2017 δημιουργεί τη δική του ασφαλιστική ομάδα και προάγεται σε Unit manager.

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ειλικρίνεια και  στη  προσωπική επαφή με κάθε ασφαλισμένο μας από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας. Θεωρούμε υποχρέωση μας να προσανατολίζουμε τον ασφαλισμένο προς την κάλυψη των πραγματικών του ασφαλιστικών αναγκών και την αντιμετώπιση των καταστροφικών κυρίως κινδύνων που απειλούν τον ίδιο, τους ανθρώπους του και τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο επαγγελματισμός είναι απαραίτητος όπως και η άμεση εξυπηρέτηση που διακρίνει όλους τους συνεργάτες μας.

Η συνεχής εκπαίδευση, το ήθος των ανθρώπων μας και η δυναμική της ομάδας μας μας δίνει το πάθος να συνεχίζουμε να δημιουργουμε ,τη δύναμη να παράγουμε και να ονειρευόμαστε.

                         Παϊκόπουλος Θεόδωρος