Καριέρα

Γίνε Συνεργάτης

Η ομάδα του γραφείου μας στα πλαίσια της ανάπτυξης αναζητεί συνεχώς νέους συνεργάτες που θέλουν να διακριθούν και να ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα.

Η καθημερινή επιμονή, η εργατικότητα και η φιλοδοξίες είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας.

Αναζητείτε ένα επάγγελμα το οποίο θα εξασφαλίσει οικονομικά το μέλλον σας και το μέλλον της οικογένειάς σας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν έχουν επιλογές, και πως δεν υπάρχει λύση. Ή μάλλον πιστεύουν πως η λύση είναι να κάτσουν και να περιμένουν μήπως τα πράγματα αλλάξουν από μόνα τους

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν το βάζουν κάτω. Άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν και βρίσκουν ευκαιρίες. Άνθρωποι που κερδίζουν υψηλά εισοδήματα στη σημερινή Ελλάδα.

Τώρα που οι συνάνθρωποί μας δεν προσδοκούν ιδιαίτερα πράγματα από τη δημόσια ασφάλιση, είναι στο χέρι μας να τους βοηθήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Έχετε μπροστά σας μια ευκαιρία να βοηθήσετε και παράλληλα να αποκτήσετε σημαντικό εισόδημα.

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου μπορεί να εξασφαλίσει υψηλό εισόδημα, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα της επίτευξης των επαγγελματικών στόχων, μέσω της σωστής αυτοδιαχείρισης του χρόνου.

Όσο αναφορά το που θα βρεις πελάτες: Αυτό που ζητούμε από εσάς είναι αποφασιστικότητα, συνέπεια, επιμονή. Αν έχετε τα προηγούμενα η επιτυχία είναι δεδομένη.

Πώς θα μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και επισυνάψτε το βιογραφικό σημείωμα, με τα προσωπικά στοιχεία σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η αξιολόγηση του επαγγελματικού σας προφίλ και των τυπικών προσόντων, ώστε να ενταχθείτε στην ομάδας μας.

• Χρειάζεσαι ένα επάγγελμα το οποίο να σου αποφέρει σημαντικές οικονομικές αποδοχές

• Είσαι φιλόδοξος

• Έχεις επιτυχημένο παρελθόν στις πωλήσεις

• Είσαι Ηθικός και Ειλικρινής

• Είσαι Οργανωμένος

• Είσαι διδάξιμος

• Θέλεις να αμείβεσαι βάσει των αποτελεσμάτων σου

• Σου αρέσει αυτή η δουλειά

• Σημείωσεις: -Υπάρχουσα δραστηριοποίηση στον ασφαλιστικό κλάδο αποδεκτή, αλλά όχι απαραίτητη.

Οικονομικά Οφέλη

Εισόδημα χωρίς ταβάνι: εσύ καθορίζεις τα χρήματα που λαμβάνεις.

Επαναλαμβανόμενες προμήθειες (παθητικό εισόδημα). Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που κλείνεις μια πώληση, αμείβεστε ξανά και ξανά για αυτήν.

Αυξανόμενο εισόδημα: Αν κάθε έτος φέρνεις τα ίδια αποτελέσματα, το εισόδημά σου κάθε χρόνο θα αυξάνεται λόγω των επαναλαμβανόμενων προμηθειών των προηγούμενων ετών.

Επαγγελματικά Οφέλη

Θα εργάζεσαι για τον εαυτό σου, αλλά δε θα είσαι μόνος σου. Θα έχεις κορυφαία διαρκή εκπαίδευση, βοήθεια και υποστήριξη.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι παγκόσμια εταιρεία με κύρος, αξιοπιστία και κορυφαία οικονομική ευρωστία, στην οποία μπορείς να βασιστείς.

Θα εκπροσωπείς κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες. Θα αισθάνεσαι υπερήφανος/η να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου τις υπηρεσίες μας.

Σου παρέχεται δωρεάν πλήρως εξοπλισμένος χώρος εργασίας, γραμματειακή υποστήριξη κτλ.

Συναισθηματικά & Νοητικά Οφέλη

Θα εκπαιδευτείς από έμπειρους και επιτυχημένους. Ο λαός λέει: «Με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις». Συνεπώς μαζί μας θα μάθεις τη δουλειά και θα επιτύχεις γρηγορότερα και ευκολότερα.

Θα συναναστρέφεσαι με θετικούς ανθρώπους.

Θα αναπτυχθείς ως άτομο.

Γιατί να συνεργαστώ με την Εθνική Ασφαλιστική;

Επειδή επιθυμείς να αλλάξεις τη ζωή σου και να συμμετάσχεις δυναμικά στην προώθηση της ασφαλιστικής ιδέας και στην αναβάθμιση της ασφαλιστικής συνείδησης στη χώρα μας

Αμείβουμε την ομαδικότητα, την εργατικότητα, τη γνώση και τη θέληση για συνεχή προσπάθεια

Σύγχρονο κανονισμό εξέλιξης και αμοιβών, που αποτελεί κινητήρια δύναμη για καριέρα υψηλών προδιαγραφών

Έχουν ζήτηση οι ασφάλειες αυτή την εποχή; Και αν ναι, πως θα βρίσκω πελάτες;

Είναι λογικό να αναρωτιέσαι αν το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι βιώσιμο αυτή την εποχή. Όμως ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης, στην Ελλάδα είναι ένας κλάδος με πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης.

Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της σημερινής εποχής, ο περιορισμένος χρόνος καθώς και η ποσοτική και ποιοτική διαφοροποίηση των αναγκών των ανθρώπων καθιστούν απαραίτητη την υποστήριξή και καθοδήγησή τους από υπεύθυνους και εξειδικευμένους συμβούλους που θα τους διακρίνει:

Ο επαγγελματισμός

Η συνέπεια & η υπευθυνότητα

Η γνώση & η υψηλή κατάρτιση

Το ήθος & η εργατικότητα

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες